Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Zniknęła lista użytkowników




  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jolka403

Jolka403

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 19 07 2008 - 21:00

Co sie dzieje z soulseekiem tydzien temu wgralem nowa wersje ND dzisiaj znowu komunikat wgralem nastepną wersje i znikla mi lista moich uzytkowników ?????????

#2 Gość_picasso_*

Gość_picasso_*
  • Goście

Napisano 19 07 2008 - 21:08

Co sie dzieje z soulseekiem tydzien temu wgralem nowa wersje ND dzisiaj znowu komunikat wgralem nastepną wersje i znikla mi lista moich uzytkowników ?????????


Zniknęła lista = musiały zostać wyczyszczone lub błędnie przeniesione dane. W jaki sposób transportowałeś dane z wersji na wersję?

1. Czy w Options >>> General Options >>> opcja "Save client data to registry" jest zaznaczona czy odznaczona?

2. Czy w folderze C:\Documents And Settings\All Users\Dane aplikacji\Soulseek masz pliki *.CFG?

3. Czy wykonywałeś tę procedurę:

Migracja ustawień wersji 156 do 157 NS
=================================================

  • Zainstalować wersję 157 NS.
  • W programie: Options >>> General Options >>> odptaszkować "Save client data to registry" >>> OK.
  • Zamknąć program
  • Przekopiować wszystkie pliki konfiguracyjne *.cfg z oryginalnego folderu instalacyjnego (zwykle C:\Program Files\Soulseek) do folderu współdzielonego przez wszystkich użytkowników komputera (uwaga: folder Dane aplikacji jest ukryty!):
    XP: C:\Documents And Settings\All Users\Dane aplikacji\Soulseek
    Vista: C:\ProgramData\Soulseek
  • Uruchomić program.
  • Opcjonalnie: ponownie wejść do Options >>> General Options >>> zaznaczyć "Save client data to registry"



#3 Jolka403

Jolka403

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 20 07 2008 - 00:35

Niestety zrobilem wszystko tak jak mi pisalas ale tylko jeden uzytkownik sie pojawil to byl ten co go mialem w wersji programu NS a dzisiaj sie pojawil komunikat zeby wgrac nowa wersje 157c bodajze i jak wgralem to wszystko sie posypalo czyli znikla wersja 156c bodajze co byla do tej pory i tam byli wszyscy uzytkownicy a pozostal mi w tej chwili tylko jeden z wersji NS .Ale to trudno tylko pytam jeszcze raz czy wiadomo co sie dzieje ze tak zmienia sie wersje programu bardzo dlugo pracowalem na wersji 156 i bylo super a teraz jak zmienilem na wersje NS to moglem pracowac i na 156 i na NS a dzisiaj niestety po wgraniu bodajze 157c nastapilo to co juz opisalem i niestety kontakty znikly pozostal tylko ten jeden z wersji NS




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych