Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie

Nie poprawnie zainstalowane sterowniki od ATI.




  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Macio117

Macio117

    Medium Rank

  • Na emeryturze
  • 362 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 20 04 2010 - 15:24

Witam,

probowalem zainstalowac sterowniki od ATI, ale podczas instalacji wyskoczyl komunikat, ze brakuje pewnych plikow systemowych. Pamietam z nich tylko ksuser.sys. Podczas tego komunikatu, wskazalem katalog i386 z plyty WinXP Home Edition sp3. Moze problem jest w tym, ze plyta byla skompresowana nLitem?
Zainstalowany sys to WinXP Home Edition sp3. Plytka to tez xp home, ale po konwersacji nLite´em[bez odchudzania]. Probowalem tez z oryginalna plyta z XP Pro SP3 i tez zaakceptowalo brakujace pliki znajdujace sie na tej plycie.
Gdy rzekomo wszstko sie poprawnie zainstalowalo, to uruchomilem ponownie komputer. Po restarcie chcialem wejsc do panelu sterowania ATI, ale wyskoczl taki o to komunikat:
Dołączona grafika
Usuwalem wszystkie pozostalosci po sterownikach programem Driver Cleaner 3 i instalowalem krocie razy, ale nie udawalo sie uzyskac koncowego efektu.
Na razie ominalem problem instalujac stery za pomoca apletu instalacji sterownikow z poziomu dodaj/usun programy i wyszukiwajac tam stery.

Ps.
Sorki za brak polskich znakow, poniewaz nie mam polskiej klawy.

PDC E2160 @3,2GHz[1.375V]+Thermalright HR-01|Gigabyte GA-EP35C-DS3R|2x2GB OCZ Vista Upgrade 800MHz @890MHz[2.05V]|Inno3D 8800GTS 512MB|Samsung F1 HD322HJ|Corsair CMPSU-520HXEU|CoolerMaster Elite 331|HP Pavilion W2207H|Asus Xonar DX|Genius 5005


#2 3oo

3oo

    Very Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 944 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 20 04 2010 - 20:50

Hmmm... O Twoim komputerze, tym z sygnaturki, mowa? Bo widać tam, że masz grafę NVIDII... Nie znam się na CLI, ale spróbowałbym zainstalować nowszą wersję .NET FRAMEWORK - o ile takowej nie masz.

#3 Macio117

Macio117

    Medium Rank

  • Na emeryturze
  • 362 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 21 04 2010 - 13:28

Jest to inny komuter, nie ten z sygnatury...

Na tym drugim PC jest karta od ATi, a model to: Radeon 9200.

PDC E2160 @3,2GHz[1.375V]+Thermalright HR-01|Gigabyte GA-EP35C-DS3R|2x2GB OCZ Vista Upgrade 800MHz @890MHz[2.05V]|Inno3D 8800GTS 512MB|Samsung F1 HD322HJ|Corsair CMPSU-520HXEU|CoolerMaster Elite 331|HP Pavilion W2207H|Asus Xonar DX|Genius 5005


#4 Belfegor

Belfegor

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 451 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 21 04 2010 - 15:12

Tu są sterowniki do karty 9200, system Windows XP KLIK




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych