Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

brak polaczen przychodzacych - uTorrent




  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 bombelaz

bombelaz

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 01 02 2011 - 15:36

Cześć
Tak wiem, że te tematy były zakładane po 20 razy. Czytałem http://searchengines...1674#entry71674 lecz nie rozumiem co daje samo przekierowanie portów. Posiadam od niedawna upc 50 Mb/s na routerze Thomson TWG870U. Zrobiłem wszystko jak tutaj jest opisane i nadal mam w kliencie trójkącik informujący o braku połączeń. Nie znam angielskiego super wiec możliwe ze czegoś nie zrozumiałem. Proszę więc o pomoc!

edit: kombinowałem aż wykombinowałem i działa wszystko jak należy. Niestety działa przez 3 min i znów trójkącik. Dlaczego?

edit2: może tu chodzi o kasperskiego? mam wersje 2011. utorrent.exe dodany do wyjątków. A może coś więcej trzeba pododawać? Proszę pomóżcie.

#2 Fix00ser

Fix00ser

    Second Rank

  • Użytkownicy
  • 99 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 02 2011 - 20:20

profilaktycznie uaktywnij jeszcze Upnpi przeprowadź test portów
http://www.utorrent.com/testport?port=
http://www.whatsmyip.org/ports/
i dodatkowo w kacprze stwórz reguły dla tego klienta na jakich portach pracuje lub użyj zakresu na all
dla TCP oraz UDP
włącz także maskowanie protokołu i użyj peerblocka

#3 bombelaz

bombelaz

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 02 02 2011 - 20:52

dzieki dziala wszystko




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych