Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Assassin's Creed Revelations problem




  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 4 horsemen

4 horsemen

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 34 postów

Napisano 21 01 2012 - 23:56

Witam

Gra uruchamia się bez problemu ale za to grafiką mam problem , bo trzeba gdzieś iść tylko za bardzo nie wiadomo w którą stronę , z tego co pamiętam miałem podobny problem w Splinter cell double agent miałem podobny problem, budynki jakieś przeszkody widziałem normalnie tylko Sam Fisher wyglądał jakoś dziwnie ,nie pamiętam co zrobiłem że gra póżniej dobrze chodziła bo to było parę lat temu i na innej karcie graficznej.Może mój pc nie powala na kolana ale jeszcze da sie pograć w nowe gierki.Mam jakiś problem w win 7, sprawdziłem grę pod xp i wszystko działa, próbowałem ustawić tryb zgodności z xp i uruchomić jako administrator ale to też nie pomaga.

Spoiler


Spoiler


Mój pc

Intel Core 2 Duo E6600 2,4 GHz
ATI Radeon HD 6850 1024 MB
Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601
ram 3199
stery 8.930.10.0 - Catalyst 12.1 (1-2-2012)

Użytkownik XanTyp edytował ten post 22 01 2012 - 11:35

Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601
Intel Core 2 Duo E6600, 2,4GHz
Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
4096 MB zainstalowane (dostępne 3199 MB) (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
ATI Radeon HD 6850 1024MB
ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1

#2 XanTyp

XanTyp

    Expert Rank

  • Admins
  • 3887 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Headquarter

Napisano 22 01 2012 - 11:37

Przeinstaluj grę, sterowniki od graficznej, directX

Nawet, jeśli nie będę mógł pomóc, to może coś podpowiem:

1. Najpierw sięgnij do źródła, potem dopiero dzwoń po hydraulika.

2. Precyzja odpowiedzi zależy przed wszystkim od precyzji zadanego pytania.
3. Nie czytam w myślach, ale mogę powróżyć na specjalne życzenie (:


#3 4 horsemen

4 horsemen

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 34 postów

Napisano 22 01 2012 - 19:18

W trybie awaryjnym win 7 odinstalowałem kartę graficzną a CCleaner,Driver cleaner3 i jv16 PowerTools 2010 odinstalowałem sterowniki i wyczyściłem rejestr i to pomogło.

Dzięki za pomoc.
Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601
Intel Core 2 Duo E6600, 2,4GHz
Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
4096 MB zainstalowane (dostępne 3199 MB) (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
ATI Radeon HD 6850 1024MB
ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1

#4 XanTyp

XanTyp

    Expert Rank

  • Admins
  • 3887 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Headquarter

Napisano 22 01 2012 - 21:56

Nie wysiliłem się tutaj :D
Zamykam.

Nawet, jeśli nie będę mógł pomóc, to może coś podpowiem:

1. Najpierw sięgnij do źródła, potem dopiero dzwoń po hydraulika.

2. Precyzja odpowiedzi zależy przed wszystkim od precyzji zadanego pytania.
3. Nie czytam w myślach, ale mogę powróżyć na specjalne życzenie (:





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych