Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie

BSoDy + mulenie + długie uruchamianie




  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 antyspam1

antyspam1

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 16 03 2014 - 09:00

Witam.
Proszę o analizę logów, ostatnio zaskakują mnie BSoDy (w różnych sytuacjach), komp uruchamia się bardzo długo i sprawia wrażenie bardziej zamulonego niż był. Logi "produkuję" w trybie awaryjnym, bo tutaj BSoDów nie mam.

 

OTL -> http://www.wklej.org/id/1300824/

Extras -> http://www.wklej.org/id/1300826/

GMER -> http://www.wklej.org/id/1300828/

 

Dzięki.

 

 



#2 wirusolog

wirusolog

    Expert

  • Moderatorzy
  • 5774 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 16 03 2014 - 09:26

W logach nie ma niczego podejrzanego.

 

Kosmetyka:

Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej to:

:OTL
[2013-12-25 10:07:34 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\boost_interprocess
O4 - HKLM..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k File not found
O2 - BHO: (no name) - AutorunsDisabled - No CLSID value found.

:Commands
[emptytemp]

Kliknij w Wykonaj Skrypt

 

 

Zgłosiłem już Moderatorom, by pomyśleli o przesunięciu tego tematu do jakiegoś innego, bardziej odpowiedniego działu Forum.

.



#3 antyspam1

antyspam1

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 16 03 2014 - 12:11


 

Zgłosiłem już Moderatorom, by pomyśleli o przesunięciu tego tematu do jakiegoś innego, bardziej odpowiedniego działu Forum.

.

 

Przywróciłem stan sprzed kliku dni, BSODy zniknęły. Proszę o zamknięcie tematu.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych