Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Problem z uTorrent i BitTorrent




  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fantyk132

Fantyk132

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 04 06 2014 - 12:16

Witam..

 

Od dziś mam problem z pobieraniem plików .torrent. Pobieram z Thepiratbay albo TnT TorrenT 

 

Podczas pobierania pisze mi

 

Connecting to peers 0.0% od paru dobrych godzin.



#2 XanTyp

XanTyp

    Expert Rank

  • Admins
  • 3887 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Headquarter

Napisano 04 06 2014 - 21:30

Dotyczy to wszystkich plików? Spróbuj z jakimś przypadkowym, sortując listę wg dostępności.

Ew. przeinstaluj klientów lub zaktualizuj ich.


Nawet, jeśli nie będę mógł pomóc, to może coś podpowiem:

1. Najpierw sięgnij do źródła, potem dopiero dzwoń po hydraulika.

2. Precyzja odpowiedzi zależy przed wszystkim od precyzji zadanego pytania.
3. Nie czytam w myślach, ale mogę powróżyć na specjalne życzenie (:


#3 irekfolter

irekfolter

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 2 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Sochaczew

Napisano 11 06 2014 - 06:46

ja cały czas korzystam i nie ma problemów, może spróbuj odinstalować i zainstalować klienta



#4 XanTyp

XanTyp

    Expert Rank

  • Admins
  • 3887 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Headquarter

Napisano 11 06 2014 - 12:06

Minął tydzień, brak zainteresowania.

Zamykam.


Nawet, jeśli nie będę mógł pomóc, to może coś podpowiem:

1. Najpierw sięgnij do źródła, potem dopiero dzwoń po hydraulika.

2. Precyzja odpowiedzi zależy przed wszystkim od precyzji zadanego pytania.
3. Nie czytam w myślach, ale mogę powróżyć na specjalne życzenie (:





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych