GTA Vice City
Rozpoczęty przez GORELORD, 08 05 2005 11:56
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 05 2005 - 11:56
Witam!
Mam program do przerobki mp3 na pliki adf., czyli te pliki w ktorych sa radia. Program nazywa sie AudioDecoder. Robie wszystko zgodnie z instrukcja, przrabiam pliki ale w grze tych plikow nie ma jak zmieniam radia. Ktos sie orientuje o co biega? A moze znacie inny program?
Mam program do przerobki mp3 na pliki adf., czyli te pliki w ktorych sa radia. Program nazywa sie AudioDecoder. Robie wszystko zgodnie z instrukcja, przrabiam pliki ale w grze tych plikow nie ma jak zmieniam radia. Ktos sie orientuje o co biega? A moze znacie inny program?
Napisano 08 05 2005 - 12:56
Nie jestem pewien ,ale wydaje mi się ,że w katalogu z grą jest osobny folder mp3 ,w którym to umieszczasz swoje mptrójki ,a znajdziesz je w osobnej stacji radiowej w grze .
Pozdrawiam!!!!
Pozdrawiam!!!!
Napisano 09 05 2005 - 00:02
Właśnie po raz kolejny pochłaniam "With No Human Intervention";na zachęte dla wszystkich skrobne coś w następnym tygodniu w Mcafe.A to że go słucham nie znaczy że mnie od razu lubisz
.

Napisano 10 05 2005 - 18:57
A tak wlasciwie to po co kabinowac, skoro jest folder pod nazwa "mp3" gdzie mozna wrzucic swoje kawalki i ich sluchac podczas gry ustawiajac zamiast radia "odtwarzacz mp3"..? Szkoda ze tego nie odkrylem wczesniej
![]()
Pozdro
No właśnieNie jestem pewien ,ale wydaje mi się ,że w katalogu z grą jest osobny folder mp3 ,w którym to umieszczasz swoje mptrójki ,a znajdziesz je w osobnej stacji radiowej w grze .

Pozdrawiam!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych