witam.
czy ktoś może mi to wytłumaczyć, jak w temacie.
rozumiem ze jesli nie mam albumu mp3 z plikiem sfv to jak wrzuce te mp3 do sfv checkera to i tak nic to nie da? ok juz nie modzę , tylko czekam na jakieś wytłumaczenie zastosowania w/w.
pozdro

pliki sfv i prog sfv checker
Rozpoczęty przez muranox, 13 09 2005 17:31
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 09 2005 - 17:31
Gość_picasso_*
Napisano 13 09 2005 - 20:51
Muranox ... dostałeś linka w którym SZCZEGÓŁOWO wyjaśniłam co to jest sfv. To TYLKO plik pomocniczy. Tylko i wyłącznie. Za jego pomocą się sprawdza czy ściągnięta paczka plików jest poprawna, czy coś się nie uszkodziło czy nie dociągnęło.
Nie no ... tu już nie kumam czaczy. PO CO TY CHCESZ WRZUCASZ MP3 DO SFV CHECKERA?
Nie, nie i jeszcze raz nie. Do Sfv checkera wrzuca się tylko plik sfv z danej paczki z rozpakowanymi plikami mp3. Tylko plik sfv. Jeśli tego pliku nie ma to znaczy że nic nie sprawdzisz, sfv checker zbędny, a brak pliku sprawdzającego bo ten kto releasował paczkę nie zrobił takiego pliku lub user od którego ściągasz ten plik po prostu skasował.
Podsumujmy: jeśli nie ma pliku sfv to żadnego sfv checkera nie wykorzystasz.
.
rozumiem ze jesli nie mam albumu mp3 z plikiem sfv to jak wrzuce te mp3 do sfv checkera to i tak nic to nie da?
Nie no ... tu już nie kumam czaczy. PO CO TY CHCESZ WRZUCASZ MP3 DO SFV CHECKERA?

Podsumujmy: jeśli nie ma pliku sfv to żadnego sfv checkera nie wykorzystasz.
.
Napisano 13 09 2005 - 22:09
oooo. i o to mi chodziło. wielkie dzięki za to.pozdrawiam
ps. a pytam bo taki jeden fu***n british dał mi bana na slsku za to że moje pliki nie były "CRC OK" :] (i bądź tu mądry..)
ps. a pytam bo taki jeden fu***n british dał mi bana na slsku za to że moje pliki nie były "CRC OK" :] (i bądź tu mądry..)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych