Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Nie moge sciągnąć listy hubów




  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 BitTornado

BitTornado

    Medium Rank

  • Użytkownicy +
  • 278 postów
  • Lokalizacja:TorrentBytes

Napisano 27 03 2006 - 15:19

wyskakuje:
Download failed: HTTP/1.1 404 not found

tak jest z kazdą lista hubów, a raczej linkiem do niej.

Porsze o pomoc. :P

#2 korczi

korczi

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 465 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódź

Napisano 27 03 2006 - 17:47

dosc dziwne ze to wyskakuje przy kazdej liscie. Komunikat mówi ze strona nie istnieje. Hmm... Ile list testowałeś? Nieraz bywają problemy gdy przed lub za adresem znajduje się spacja. Sprawdz to. Zerknij jeszcze czy cos ci nie blokuje DC, masz tez problemy ze ściąganiem plików lub łączeniem sie z hubami?
Dołączona grafika

#3 BitTornado

BitTornado

    Medium Rank

  • Użytkownicy +
  • 278 postów
  • Lokalizacja:TorrentBytes

Napisano 28 03 2006 - 12:27

1.Sprawdzałem na 6-8 listach, linkach do hubów.
2.Posiadam eDonkeya, eMula, parę klientów sieci BitTorrent
3.Spacji nie ma nigdzie.

#4 wuchi

wuchi

    First Rank

  • Na emeryturze
  • 1 postów

Napisano 27 10 2006 - 12:31

Mam identyczny problem. Bylabym wdzieczna za wszelkie wskazowki :D

#5 SkWaRa

SkWaRa

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 791 postów
  • Lokalizacja:Polska, Oświęcim

Napisano 27 10 2006 - 16:07

Aby sprawdzic czy dana lista publicznych hubow dziala wystarczy wkleic jej adres do przegladarki, jesli dziala przegladarka powinna pokazac okienko zapisu pliku jesli nie dziala... coz.... pojawi sie stosowny komunikat.

#6 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:49

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#7 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#8 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#9 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#10 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#11 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#12 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#13 bartek1518

bartek1518

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 17 01 2007 - 09:50

Też miałem ten problem i go nie rozwiązałem dlatego przerzuciłem się na torenta

#14 radekz2

radekz2

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 48 postów

Napisano 20 01 2007 - 13:24

spróbujcie z tą listą

http://dchublist.com/hublist.xml.bz2


u mnie wszystko pobiera idealnie
Dołączona grafika

Dołączona grafika


"Głupi, mówi co wie - Mądry, wie co mówi"

#15 wierny

wierny

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 30 03 2007 - 00:06

a ja wcodze na strone huba tam najczesczej jest wykaz hubow kopiuje adres dodaje w ulubionych i tyle




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych