Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Stary problem




  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 irman

irman

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 17 09 2006 - 01:02

Pora ozywić trochę to forum;). WIem, że problem był uż poruszany ale nie mogę znaleźć. Otóż po usunięciu jakiegos pliku od usera od którego nie mam zamiaru już sciągac, plik ten ładuje się ponownie automatycznie. Co zrobic z tym cholerstwem?

#2 kalkamarkaa

kalkamarkaa

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 509 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Londyn

Napisano 19 09 2006 - 09:04

Witam.

w zakładce options>>wybieramy>>file sharing settings>>accept uploads from>>ustawiamy na >>no one

Pozdrawiam.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych