Skocz do zawartości


tablety.pl
Zdjęcie
- - - - -

Brak Wyszukiwania po ponownej instalacji systemu




  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Moniquesz

Moniquesz

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 04 01 2007 - 09:32

Witam! wczoraj zmuszona byłam zainstalować na nowo system.Dc++ mam zainstalowany na dysku d wiec nie zostały zmienione żadne parametry.Dc++ działa prawidłowo- tzn mozna go włączyć,natomiast przy próbach wyszukania czegokolwiek - nie wyszukuje.Szkoda mi stracic wszystkie dane które zaczęłam ściągać dlatego może ktoś ma pomysł co się stało ???i czy po ew.konieczności ponownego zainstalowana tego programu da się jakoś zachować te dane które są do tej pory ściągnięte i "dociągnąć" je od miejsca w którym sciaganie zostało przerwane???
B.proszę o pomoc.

#2 korczi

korczi

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 465 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódź

Napisano 04 01 2007 - 10:28

http://searchengines...showtopic=49971
http://searchengines...showtopic=52888
http://searchengines...showtopic=43900
http://searchengines...showtopic=59103
Dołączona grafika

#3 Moniquesz

Moniquesz

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 04 01 2007 - 11:36

http://searchengines...showtopic=49971
http://searchengines...showtopic=52888
http://searchengines...showtopic=43900
http://searchengines...showtopic=59103


a możesz mi w związku z tym podpowiedziec gdzie wyłączyc tego firewalla systemowego zeby spr czy cos to da???

#4 korczi

korczi

    Good Rank

  • Użytkownicy +
  • 465 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódź

Napisano 04 01 2007 - 12:14

Panel Sterowania > Centrum Zabezpieczeń > Zapora Systemu Windows
A jeżeli używasz widoku klasycznego to wystarczy przejść do "Zapory Systemu Windows"
Dołączona grafika

#5 Moniquesz

Moniquesz

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 15 01 2007 - 13:23

Panel Sterowania > Centrum Zabezpieczeń > Zapora Systemu Windows
A jeżeli używasz widoku klasycznego to wystarczy przejść do "Zapory Systemu Windows"


dziwna sprawa- ale nie mam tego po ponownej instalacji - a z tego co pamietam powinno byc ( bo było poprzednio)....anyway- zadne z podanych wczesniej linkow - nie sprawdziło sie...droga dedukcji i troche prób - zmieniłam w ustawieniach w dc++ siebie jako uzytkownika passywnego a nie aktywnego jak to zawsze było od lat.... wyszukuje tyle ze jest to uciążliwe- bo mało znajduje userów w porównaniu z tym jak byłam "active"..... pomocy!!! jakies inne idee???

#6 ShFasb

ShFasb

    First Rank

  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 30 01 2007 - 00:23

Witam. Też miałem taki problem...Modziłem na wszystkie sposoby podawane na forum i nic...Pomogło dopiero wyłączenie zapory połączenia internetowego :) bez niej DC śmiga tak jak powinien ;) Pozdrawiam




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych