Chętnie bym użył polskiej nakładki wyglądającej graficznie jak oryginał. Te kolorki i uśmieszki nie w moim guście. Może kiedyś się doczekam, także skórek jak w winampie.

Soulseek PL
Rozpoczęty przez
Gość_picasso_*
, 19 06 2003 03:26
18 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 05 2005 - 15:15
Napisano 21 11 2005 - 09:29
Witam
Jestem nowym userem i mam zapewne śmieszne pytania.
1. Jak zatrzymać, w wersji spolszczonej soulseeka, wyszukiwanie? Czy można zrobić to nie zamykając zakladki? W wersji PL nie mam opcji "zakończ wyszukiwanie". Zresztą jak ją się zamknie to przy nastepnym połączeniu sama się otwiera i znowu pokazuje wyniki :-(
2. Czy są narzędzia (w wersji PL) do usuwania historii wyszukiwania i historii pobieranych plików?
Z góry dzięki!
Jestem nowym userem i mam zapewne śmieszne pytania.
1. Jak zatrzymać, w wersji spolszczonej soulseeka, wyszukiwanie? Czy można zrobić to nie zamykając zakladki? W wersji PL nie mam opcji "zakończ wyszukiwanie". Zresztą jak ją się zamknie to przy nastepnym połączeniu sama się otwiera i znowu pokazuje wyniki :-(
2. Czy są narzędzia (w wersji PL) do usuwania historii wyszukiwania i historii pobieranych plików?
Z góry dzięki!
Gość_Foxconn_*
Napisano 21 11 2005 - 18:25
Jak zatrzymać, w wersji spolszczonej soulseeka, wyszukiwanie? Czy można zrobić to nie zamykając zakladki? W wersji PL nie mam opcji "zakończ wyszukiwanie".
Za przyciskiem "Szukaj", przed przyciskiem "Dodaj do życzeń", dokładnie po środku między nimi, jest przycisk "Zatrzymaj"

Zresztą jak ją się zamknie to przy nastepnym połączeniu sama się otwiera i znowu pokazuje wyniki :-(
Hmmm... , z tego co wiem, to po każdym połączeniu Soula z serwerem, dostępne są dwie zakładki: Web i Transfery (ew. zakładka Pokoju przy ustawieniu "Wchodź na kanał automatycznie"). To, o czym piszesz występuje przy przełączaniu pomiędzy zakładkami.
Czy są narzędzia (w wersji PL) do usuwania historii wyszukiwania ... ?
Nie ma. W wersji EN, też nie ma tej możliwości. Dane historii wyszukiwania przechowywane są w pliku search.cfg w folderze programu. Możesz usunąć ten plik. Soul utworzy nowy - pusty.
Napisano 21 11 2005 - 22:45
Wielkie dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych